Viitorul Zalău şi-a încărcat bateriile la Vaţa de Jos

La fel ca în anii anteriori, Viitorul Zalău a efectuat şi în acest an un stagiu de pregătire cu grupele de copii şi juniori în vacanţa intersemestrială. După ani la rând în care a ales Hotelul Perla din Staţiunea 1 Mai, clubul manageriat de Daniel Sabou a ales în 2023 staţiunea Alpina Blazna, iar în acest an, copiii „şi-au încărcat bateriile” la Vaţa de Jos, în Complexul Vaţa Băi. 90 de copii, de la grupele 2009, 2010, 2011, 2013, 2014 şi 2015, coordonaţi de antrenorii Daniel Sabou, Dan Lucaciu, Paul Unimătan, Marius Cozma, Mihai Pop şi Horvath Attila s-au pregătit timp de o săptămână în localitatea hunedoreană.

„Pentru clubul nostru este deja o tradiţie ca la fiecare început de an, în perioada vacanţei intersemestriale, să efectuăm un stagiu de pregătire. Am ales în acest an Vaţa de Jos, unde am găsit condiţii foarte bune de pregătire la Complexul Vaţa Băi. Terenuri cu suprafaţă sintetică, terenuri cu suprafaţă naturală, bazin de recuperare, saună şi condiţii foarte bune în camere. Scopul acestui cantonament este atât de a-i pregăti pe copii pentru competiiţiile ce urmează, cât şi de socializare şi de educare în ceea ce priveşte regulile de grup şi de echipă”, ne-a declarat Daniel Sabou, managerul clubului Viitorul.

În perioada stagiului de pregătire, copiii şi juniorii clubului Viitorul au efectuat zilnic antrenamente, dar au susţinut şi câteva partide de verificare.

 

One Thought to “Viitorul Zalău şi-a încărcat bateriile la Vaţa de Jos”

  1. […] 2014 şi 2015, coordonaţi de antrenorii Daniel Sabou, Dan Lucaciu, Paul… Articolul Viitorul Zalău şi-a încărcat bateriile la Vaţa de Jos apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment